PANCAR SAPI YOĞURTLAMASI
Malzemeler
* 1 kg pancarın sap kısımları
* 1 kuru soğan
* Zeytinyağı
Üzeri için: sarımsaklı yoğurt
Haftasonu pazarı gezerken taze pancarlara bakakaldım. Yumrularından turşu yapınca, saplarını atmaya kıyamadım.
Sapları güzelce yıkayıp incecik doğrayın. Vok tavaya zeytinyağı koyup 7-8 dakika kavurun. Sonra ince doğranmış soğanı ekleyip, tüm malzemeyi pişirin.
Sarımsaklı yoğurdun üzerine pişmiş pancar sapını ekleyin. Dereotu ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Merhabalar, çok lezzetli ve çok iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılarımla.
Benim blogumda da yumurtalı yemegi var:) elinize sağlık
YanıtlaSil