3 Şubat 2013 Pazar

Sardunaki Taverna

Dün öğleden sonra arkadaşlarımız aradı ve akşam eğlenceye davet ettiler. Bizde kız kardeşim Deniz'i de alarak Karşıyaka'da Sardunaki Taverna'ya gittik. Yunan tarzı, tam Egeli güzel bir yer. Herhalde oraya en az on yıl önce gitmiştim. On yıl önce gittiğimde yine 15-20 kişilik bir gruptuk ve çok eğlenmiştik. Ne yediğimizi ne içtiğimizi hatırlamıyorum ama eğlence süpperdi.

Aradan geçen bunca zamandan sonra hiç birşey değişmemiş. Eğlence süpper, canlı müzik mükemmeldi. Yemekler konusunda neden birşey hatırlamadığımı mezelerin tadına bakınca anladım. Mekana hiç yakışmayan bir meze portföyü var. Ana yemek soran garsondan, masaca mezgit istedik. Şinitzel ve mezgit olduğunu söylemişti.

Şinitzel le mezgit kıyaslanır mı? Tüm masaya mezgit pane geldi. İnanabiliyormusunuz? Ege'deyiz, Karşıyaka'dayız ve mezgiti pane yiyoruz. Okyanus içinde susuz kalmak bu sanırım. Hepimizin tabağında olduğu gibi kaldı. Aç olan bazılarımız, kaplama malzemesini sıyırıp, balıktan bir-iki lokma almaya çalıştı. Sonuçsa nafile...

Özetle eğlenmeye, dansetmeye gidiyorsanız güzel bir yer. Ama karnınızı doyurunda gidin. Ya da beklentinizi düşük tutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız İçin Teşekkürler