27 Aralık 2015 Pazar

Pazı Sapı Yoğurtlaması


PAZI SAPI YOĞURTLAMASI
Malzemeler
*  2 demet pazının sapı
*  2 diş sarımsak
*  1 büyük kase süzme yoğurt
*  1 yemek kaşığı kuru nane
*  2 yemek kaşığı iri dövülmüş ceviz
*  2 yemek kaşığı zeytinyağı

Pazıların saplarını, kaynar suda haşlayın. Pazıları çok ölürmeden, biraz diri bırakarak soğuk suya alın. bu sayede rengini koruyacaktır.
Süzme yoğurda dövülmüş sarımsak , zeytinyağı, ceviz parçaları ve nane ekleyin. Pazı parçalarını sudan alıp elinizle sıkın. Yoğurtla birleştirin.  Nane ve ceviz bu salataya çok yakışıyor.  Süslemek için nar taneleri kullanabilirsiniz.  Evde olmadığı için ben kullanamadım. Afiyet olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız İçin Teşekkürler