19 Ekim 2011 Çarşamba

İzmirli Blogcular Toplandık



Balçova'da Nobili Park'ta geçen pazar günü blogcular toplandık. Karşıyaka'dan gelenler olarak Balçova bize uzak geldi. Sonra Manisa'dan, Tire'den gelenleri görünce sesimiz kısıldı :) . Zaten organizasyonu düzenleyen Bahar Hanım (Cafe Portakal) da Torbalı'dan geldi.

Mekan konusunda sıkıntı yaşadık. Esas Bahar Hanım'ın canı çok sıkıldı. Eğer gitmeyi düşünürseniz tavsiye etmem. Diğer blogcularda fikrime katılırlar diye düşünüyorum.



Lezzetli somunlardan Serap Hanım ekşi maya ekmek getirmiş. Çok lezzetliydi, hemen Çınarıma 2 dilim ayırdım :)



İpek Butik Pasta bize kendi yaptığı çikolatalardan getirdi. İçinde karamelize süt olan çikolatalar lezzetliydi. Çınar için onlardanda iki tane aldım. Ellerinize sağlık kızlar :)



Etkinliğimize Nivea, Elidor, Axe, Rexona, Zeytin İskelesi ve Carte D'or sponsordu.

Aralarında en çok Zeytin İskelesi'ne şaşırdım. Reklamlarını hatırlıyormusunuz? Sessizlik içinde "Zeytin İskelesi" diye bir ses. İlk izlediğimde çok şaşırmıştım. "Bu kadar soğuk bir reklamla nasıl piyasaya girilir?" aklım almamıştı. Müberra Hanım'ın söylediğine göre hiçte öyle değillermiş. Haşlanmış patatesleri halka halka dilimleyip, biraz zeytinyağı döktüm. Kekik, tuz ve pul biberle tatlandırdım. Yağı oldukça lezzetli. Kahvaltı için hazırladığım sandviçlerin ekmeklerine bundan sonra Zeytin İskelesi'nin sızma zeytinyağından süreceğim.

Tüm sponsorlarımıza, emeği geçen arkadaşlarımıza ( Bahar Hanım ve Müberra Hanım) çok teşekkür ederim. Benim için güzel/değişik bir sabahtı. Sizlerle tanışmak güzeldi.

6 yorum:

  1. Aslı hanımcım güzel bir gündü, geldiğiniz için teşekkürler. Zeytin İskelesi'ni beğenmenize de ayrıca sevindim :)

    YanıtlaSil
  2. Aslı ben de Karşıyaka'dayım.Gribimden dolayı gelemedim.Gelmeyi çok istedim oysa.

    YanıtlaSil
  3. Aslı hanıcım bizlerde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduk:)hediyelerinizi güle güle kullanın:)Zeytin yağı hakkında dediklerinize katılıyorum inanılmaz hafif ve lezzetli afiyetle:)sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir gündü sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. elif diyorki
    bahar teyze seni ok seviyoum sevcanın kızı elif

    YanıtlaSil
  6. bahar teyze seni çok seviyorum sevcanınkızı elif

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İçin Teşekkürler