14 Kasım 2011 Pazartesi

Nivea

Merhabalar,
İzmirli blogcular toplandığımızda Nivea bize ürünlerinden hediyeler göndermişti. Q10 plus kırışık karışıtı krem ve Repair&Care onarıcı bakım kreminden memnun kaldık. Q10 serisini yıllardır annem kullandığı için ona verdim. Mutlu mesut, rutin hayatına devam ediyor. Şu soğuk günlerde Repair&Care onarıcı kremi memnuniyetle kullanıyorum.



Nivea'da yıllardır kullandığım bir diğer ürün Aqua serisi göz kremi. Aslında yaşıma uygun olmayan bu kremi bırakamıyorum. Sanırım basit monomerler içeren krem, gözlerimde sululuk yapmayan tek krem. Yaşlanma karşıtı olanlar, ya da vitaminli mineralli, birşeyler içerenler göz kenarlarımda kızarıklık ve sululuk yapıyor.



Happy time losyonunun kokusu çok hafif. Mis gibi portakal kokuyor. Bence gramajı düşük. Böyle hoş, aromatik kremler hemen bitiveriyor. Gramajı büyük yapılırsa satışları artabilir.



Nivea'nın kremleri raflara gireli yaklaşık 2 yıl oldu. Bayıldım ürünlerine. Güllü olanını denedim. Köpük yapısı diğer sabunlardan farklı. Sabunda köpük konusunda Lux sabunlarını tek geçerim. Nivea'nın köpük yapısıda Lux gibi. Bu iki marka dışında yumuşak köpüklü sabun yok. Fiyat olaraksa Lux'un yarısı. Güllü dışında olanları merak ettim. Çilekli, sütlü ve deniz minerallisinden buldum. Onlarıda deneyeceğim.



Küçük oğlum Çınar içinse bu şampuanı kullandım. Nivea ürünlerinin genel olarak dokusu çok güzel. S.O.S el kremleri, dudak stikleri, makyaj malzemeleri bütün ürünlerinden genel olarak memnun kaldım. Deodoranttada iddialı. Pudralı, pembe serisi, fresh naturel serisi çok güzel. İş yerinde oda arkadaşlarımızla konuştuk. Ortak nokta; el kremlerinin ve deodorantlarının süpper olduğu.

Teşekkürler Nivea :)

1 yorum:

  1. Aslıcım çok hoş bir yazı olmuş canım.
    Teşekkürler Nivea...
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İçin Teşekkürler