20 Aralık 2011 Salı

Radisson Blu

Hafta sonu, eşimle Radisson Blu otelinde mezunlar toplantısına katıldık. Güzel bir haftasonu geçirdik. Yolda giderken yağmur bastırmaya başladı. Geçen yılda aynı zamanda aynı fırtınada Çeşme'ye gitmiştik. Yer ve göğün maviliği arasında otele ulaştık.

Akşam yemekte animasyonlar ve canlı müzik çok iyiydi. Bütün gece şarkı söyledik, dans ettik. Yemekler fena değildi. Geçen yıl, Ilıca Otel'indeki menü daha iyiydi. Yinede bu yıl daha eğlendik, daha güzel vakit geçirdik.

Yemekten önce kokteylde ikram ettikleri şeye bayıldım. Ne olduğunu sorduğumda "karışık kokteyl" dediler. Ne demek bu? İçi sırf içilebilir buz dolu, pembe greyfurt lifleri var ve votkalı soft bir içecek. İçerken serinlik ve narenciye tatları geliyor ama kayısı yumuşaklığı da var. Asidik tat bırakmıyor. Bulun bakalım ne bu? :))



Önce ordövr tabağı



Ara sıcak olarak sebzeli krep



Patates ve balık



Akşamın gözdesi tatlıydı. Sıcak browni ve çikolata sosunun üzerine, süper vanilyalı dondurma vardı. Tek kelimeyle mükemmeldi.



Otelin deniz manzarası güzeldi.



Mandalin ağaçlarının arasında Çeşme sokaklarında yürüdük.



Ayrıldıktan sonra Çeşme'de bir yürüyüş yaptık.



İnönü ne güzel söylemiş değil mi?

Güzel bir hafta sonu geçirdik, dönüşte Çeşme Kavunu aldık, yol boyu namuslular, namussuzlar, namuslu gözüken namussuzlardan konuşa konuşa geldik. Cesaret herkeste olan bir erdem değil. Bazen temkinlilik uğruna, cesur davranmayarak çok şeyi elden kaçırıyoruz.

4 yorum:

  1. bizim şehir meydanımızda bulunan İnönü heykelinde de bu söz yer alıyor.
    İçeceği merak ettim. ama şayet içseydim ertesi güne boğazlarım kesin şişerdi :)

    YanıtlaSil
  2. böyle haftasonuna can kurban.götüüüüüüür:))

    YanıtlaSil
  3. pek güzel bir haftasonu olmuş, ne hoş :) fotoğraflardan anlaşılıyor zaten.

    Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil
  4. İşte bizim yıllardan beri 'cahil cesareti' diye bildiğimiz şey artık psikoloji literatürüne girdi Aslıcım, Danning-Kruger sendromu deniyor buna. Yani eğitimli ve efendi insan, bir adım geride duruyor ayıp etmemek, herkese hak tanımak adına; ama cahil ve küstah olan herşeye bodoslama dalıyor, sonra tepemizdeki amirler neden bizden daha kalitesizler diye merak edip duruyoruz:)) Tüm haftasonlarınız mutlu geçsin canım..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İçin Teşekkürler