11 Ağustos 2010 Çarşamba

Limonlu Kek Ama Tarif Değil

Merhabalar,
Bugün İzmir'de cehennem sıcaklarının içinden sizlere sesleniyorum. Cehennemden Dünyaya "Sesim geliyor mu?!?" :)
Bu aşırı sıcaklarda, bugün önce Serbest Bölge'de, sonrada THY Ambarındaydım. Tozlu depolardan, kolilerden, bira hammaddeleri, gıda takviyelerinden sonra İkea serinliğinde öğle yemeği yedim. Şimdiyse işlerimi kolaylamış, maillerime bakarken bir mail yanıp sönmeye başladı. limonlukek'ten bir mail gelmiş. Benim S.O.S. ime cevap vermiş. Yaşasıııın, yalnız değilmişim. Blogumu eskiden beri takip edenler bilirler, sürekli olarak tariflerimi interaktif bir şekilde yayımlamak istiyorum. Birçok yöntem denedim, kendim yapmaya çalıştım, danıştım, sordum ama çözüm bulamadım. Umutsuz ev hanımlarının yaptığı web sitelerine imrenip, bir mühendis olarak becerememek açıkçası çok koydu bana. Blogunu ziyaret ettiğim limonlukek'e dün bir yardım maili attım. Sizlerede, ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Daha blogtan tarif denemedim, inşallah bu akşam kızılcık şerbeti deneyeceğim, ama gezdiğim kadarıyla dolu dolu bir blog. Etkinliklere, yapılanlara imrenerek baktım :) Birde küçük kızının adının Aslı olması hoşuma gitti.

http://www.limonlukek.blogspot.com/


Limonlukek'in bu ilgisi beni cesaretlendirdi. Sanırım ilerleyen günlerde daha dolu dolu bir blogum olacak. Yok, daha fonksiyonel bir blog olacak. Bakalım zaman neler gösterecek. Teşekkürler limonlukek :) Hem mailinle, hemde bloğunla bana umut verdin.

1 yorum:

  1. Sevgili Aslı güzel yorumların için çok teşekkürler, senin de içine sinen çok güzel bir blogun olacağına yürekten inanıyorum. Birbirinden güzel tariflerini bekliyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İçin Teşekkürler