18 Haziran 2010 Cuma

Babalar Günü

Merhabalar,
Bugün dejavu yaşadım. Önce liman, sonra tır parkı, sonra sıcak, sonra gürültülü daireye dönüş, yine sıcak, yine huzursuz insan kümesi ve finish :) Hafta bitti... Şimdi esas güzelliklere odaklanalım. Bu hafta sonu İstanbuldan annemler dönüyor. Uzum adalar hikayeleri ve Deniz'den haberlerle. İlker bu akşam İzmir'e geliyor, Çınar görünce çıldıracak. Bu kadar ağır misafire ne pişirsem acaba?

Güzel sofralar kurmak, tatlı tatlı sohbet etmek istiyorum. Babalar günü için Paşabahçe'den Behiç Ak serisinden hediyeler aldım. Babama rakı bardağı, İlker'e viski bardağı, kendime çay bardağı, Ozan'ada hediye olarak (Figen'le) kupa aldık. Zaten almadığımız bir pasta tabağı kaldı. Onuda rejimdeyiz diye almıyoruz. Pasta tabağı süs olsun diye alınmaz sonuçta :)

Meraklısı için :
Paşabahçe Mağazaları A.Ş.

21 Haziran'da evlilik yıl dönümümüz. Bir yıldönümünde daha ayrıyız. 7 yıllık evlilimizde sanırım sadece bir kere kutlayabildik. Seneye tam gününde kutlayacağız inşallah. Bakalım İlker'le neler yapacağız? Pazartesi yine dişçideyim. Ağzımda sarkan iplerle dolaşmaktan bıktım. Yeni gelişmelerle haftaya görüşürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız İçin Teşekkürler