6 Ocak 2014 Pazartesi
Ispanaklı Yumurta
ISPANAKLI YUMURTA
Malzemeler
* Yarım kilo ıspanak
* 2 küçük soğan
* 4 yumurta
* Sıvı yağ
* Tuz , karabiber
Geniş bir tencerede en az 1,5 lt su kaynatın. İçine uçlarını kesip temizlediğiniz, yıkadığınız ıspanakları ekleyin. 2 dk öldürüp süzgüye alın. Balık tavasına sıvı yağ koyup, yemeklik doğranmış soğanları kavurun. Suda öldürdüğünüz ıspanakları ekleyin. Biraz çevirin yumurtaları katın. En son tuz ve biberini ekleyip servis edin.
Suda öldürmek ıspanağın rengini koruyor, albeniyi arttırıyor. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ıspanağın yaprak kısımlarından bende yaparım, seninkide harika görünüyor, eline sağlık.
YanıtlaSilistanbul yemek şirketleri
YanıtlaSil